Tisk in distribucija letakov, reklamnih tiskovin - Reflektor Marketing

Tisk in distribucija

Tisk in distribucija

Direktni marketing

Tisk in distribucija reklamnih tiskovin je ena najbolj učinkovitih oblik direktnega marketinga. Vsak dan prejemamo določene letake, dopise, pisma in podobno v domače nabiralnike - to je to. Vsakdo te letake prelista in pregleda ko ima kakšno minutko časa. To je direktni marketing, direktno oglaševanje. Prednost tega je, da si ljudje pogledajo, ko so pripravljeni in tako nimajo občutka nobene prisile in so za novosti in ponudbe bolj dojemljivi.

Pospeševanje prodaje z distribucijo tiskovin

Tisk reklamnih tiskovin in njihova distribucija lahko neposredno vpliva na odločitev odjemalca o nakupu, lahko pa jo uporabljamo za obveščanje strank in grajenje imidža blagovne znamke. Tisk izvedemo preko partnerskih tiskarn, kjer zaradi dolgoletnega sodelovanja zagotovimo dobro ceno in poskrbimo za kvaliteto tiska.

Pri distribuciji poznamo nenaslovljeno in naslovljeno direktno pošto, pri katerih sta oba načina zelo učinkovita načina trženja. Tukaj sodelujemo s pošto in ostalimi partnerskimi podjetji, da vam lahko zagotovimo hitro in zanesljivo distribucijo promocijskih tiskovin na slovenske ter tudi tuje naslove.

Glavne prednosti našega tiska in distribucije so:
• Kvalitetno in ugodno tiskanje
• Visoka učinkovitost oglaševanja z direktno pošto
• predstavitev s profesionalno oblikovanimi grafičnimi elementi
• Lokalno ciljanje na podlagi poštne številke
• Možnost pošiljanja kuponov in ostalih pospeševalcev prodaje za neposredno povečanje prodaje

Naš način dela

Na Reflektorju za vas organiziramo vse od grafičnega oblikovanja do tiska in distribucije reklamnih tiskovin. Skupaj se osredotočimo na določene poštne številke, na kateri lokaciji bi bila distribucija najbolj primerna in učinkovita ter na podlagi tega tudi ustrezno oblikujemo letake. Pred tiskom in distribucijo marketinško akcijo skrbno začrtamo, saj se glede na cilj in želje prilagaja tako slog oblikovanja, kot tudi vsebina ter kraj in čas distribucije.

Poštni kombi je že za ovinkom.
Ste zraven?

Kako nas ocenjujejo drugi: