SEO optimizacija spletnih strani - Reflektor Marketing

SEO optimizacija spletnih strani

SEO optimizacija spletnih strani

SEO optimizacija spletne strani je dandanes nujna

Na spletu obstaja več kot milijarda spletnih strani, kjer vsako sekundo nastane približno 5 spletnih strani. Si lahko sploh predstavljate tako veliko število? Ob tako velikem številu je velik izziv, da je vaša spletna stran najdena s strani ljudi in spletnih iskalnikov. Tukaj nam pomaga SEO optimizacija spletnih strani. SEO optimizacija, krajše za Search Engine Optimization, je optimizacija spletnih strani, ki drastično pripomore k pozicioniranju spletne strani med rezultati na spletnih iskalnikih kot Google, Yahoo, Bing ipd.

Če začenjate posel na novo, želite napredovati v iskalnikih na višja mesta, ali enostavno nimate zadostnega števila obiskovalcev na vaši strani, je SEO optimizacija prava rešitev za vas. Največji čar SEO optimizacije je ta, da ljudje dnevno iščejo vsebine kot je vaša, le izpostaviti jo je treba. Če ne bodo našli vaše strani, bodo kliknili na konkurenčino.

Premagajte konkurente s SEO optimizacijo

SEO optimizacija je eden najbolj profitabilnih in cenovno učinkovitih načinov digitalnega marketinga, katerega lahko tretirate kot investicijo in ne kot navaden strošek. SEO bo zaradi višjih pozicij spletne strani na spletnih iskalnikih pripomogel k večjemu obisku spletne strani.

Če imate sedaj na primer 3000 mesečnih obiskovalcev spletne strani, čez čas pa jih boste imeli 5000, je to ne samo 60% več obiska, temveč tudi 60% več možnosti za pridobitev novih kupcev.

Glavne prednosti SEO optimizacije spletnih strani so:
• Povečanje obiska spletne strani
• Višji ROI (return of investment)
• Zajetje obiskovalcev, ki aktivno iščejo vsebino kot je vaša
• Povečana uporabnost oz. vrednost spletne strani
• Po končani SEO optimizaciji je to vbistvu brezplačno oglaševanje, saj novi obiskovalci neprestano prihajajo.

Naš način dela

Na Reflektorju je SEO optimizacija strukturiran in načrten proces optimizacije spletne strani kjer s pomočjo vsebine, ključnih besed, optimizacije strukture strani in še veliko ostalih dejavnikov prilagodimo spletno stran do te mere, da jo algoritmi spletnih iskalnikov zaznavajo kot visoko relevantne in kvalitetne za ciljno skupino obiskovalcev. To pomeni, da bo v iskalnikih prikazana na višjih pozicijah.

SEO optimizacija je tudi neposredno vezana na vsebinski marketing, samo grafično podobo ter funkcionalnost spletne strani in socialna omrežja, zato je priporočljivo aktivno delati na vseh področjih. Za vas si bomo vzeli čas in podrobno preučili vse dejavnike SEO optimizacije ter na podlagi le-teh optimizirali vašo spletno stran praktično do popolnosti.

Bodite na vrhu iskalnikov, investirajte v SEO optimizacijo.

Kako nas ocenjujejo drugi: