Organizacija dogodkov. Enostavna in zanesljiva - Reflektor Marketing

Organizacija dogodkov

Organizacija dogodkov

Naj se dogaja

Organizacija dogodkov je način marketinga, kjer podjetja privabijo obstoječe in potencialne stranke na določen kraj dogajanja z namenom, da jih neposredno ali posredno informirajo o svoji ponudbi, predvsem pa da naredijo vtis na njih in jim pričarajo nepozabna doživetja, zaradi česar se jim bo podjetje vtisnilo v spomin.

Organizacija dogodkov zajema organizacijo zabav, otvoritev, dnevov odprtih vrat, športnih dogodkov, predstavitev, seminarjev, konvencij, konferenc, festivalov in koncertov, dobrodelnih zabav itn.

Kako organizacija dogodkov pripomore k uspehu?

Namen dogodkov v večini primerov ni neposredna prodaja, predvsem kadar so izpeljani zaradi promocije podjetja. Dobro izpeljani dogodki z zanimivim in pestrim dogajanjem vplivajo na čustva in podzavest obiskovalcev ter tako prikažejo podjetje kot zanimivo, zanesljivo, drugačno od ostalih. Sigurno ste bili že na kakšnem dogodku, ki se ga še sedaj spominjate. Če pa pomislite še malo bolje, se boste spomnili tudi kakšnih pokroviteljev ali organizatorjev, ki so ves čas v vaši podzavesti zapisani kot zaupanja vredna in kvalitetna podjetja.

Glavne prednosti organizacije dogodkov preko agencije so:
• Profesionalna organizacija dogodka
• Celotno organizacijo prevzame agencija
• Kreativne rešitve za popestritev dogajanja
• Povečanje zadovoljstva obiskovalcev

Kako na reflektorju to delamo

Na Reflektorju se za naše naročnike maksimalno potrudimo. Večino naporov vložimo v kreativno zasnovo dogodka, saj želimo, da so dogodki vsakič nekaj posebnega, ne glede na to, ali gre za organizacijo dokodka za poslovne partnerje, ali za naključne obiskovalce. Poleg kreativnega dela teče ostala organizacija po ustvaljenem ritmu. Glede na dejavnost vašega podjetja in prodajni program razvijemo koncept dogajanja, ki bo obiskovalce navdušil in zabaval, zaradi tega pa se bodo veliko raje vrnili k vam kot poslovni partner ali stranka. Organizacija dogodkov z Reflektorjem = kreativa na polni črti.

Želite navdušiti obiskovalce? Poskrbimo za celotno organizacijo dogodka.

Kako nas ocenjujejo drugi:
Organizacija dogodkov
4.9 (97.14%) od 7 ocen