Izdelava spletnih strani. Učinkovitost na 1. mestu - Reflektor Marketing

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Spletna stran oživi podjetje

Ljudje v 21. stoletju zelo veliko časa preživimo na spletu. Spletna stran je okno v svet vsakega podjetnika, ki želi pridobivati stranke tudi kako drugače kot le preko priporočila oz. dobre besede. Izdelava spletnih strani se sliši v današnjih časih nekaj povsem običajnega. Saj tudi je, vendar so lahko razlike med dobro izdelano in povprečno izdelano spletno stranjo ogromne!

Izdelava spletnih strani ni samo kodiranje, temveč se začne z načrtovanjem in poznavanjem odjemalcev in potencialnih odjemalcev. Predno se spletna stran izdela, je potrebno vedeti kako se vaši potencialni kupci obnašajo na spletu, kakšno je njihovo nakupno vedenje, katere informacije jih zanimajo itd.
Na podlagi takšnih podatkov in ponudbe podjetja se oblikuje osnutek spletne strani, katerega je nato potrebno smiselno oblikovati, da bo izdelana spletna stran prijetna na oko.

Ob tem je potrebno upoštevati, da se vsebine prilagodijo glede na lastnosti obiskovalcev, ki smo jih pridobili iz podrobne analize potencialnih kupcev ter jih SEO optimiziramo, da bo spletna stran na spletnih iskalnikih kot so Google ipd. tudi najdena.

Izdelava spletne strani pripomore k uspehu

Spletna stran bi lahko rekli, da je kot naša obleka. Tako kot pravijo, obleka naredi človeka. Tukaj je enako - ljudje si ustvarimo mnenje o podjetju s samim obiskom spletne strani, še predno točno vemo, s čem se ukvarjajo in na kakšen način delajo. S profesionalno in funkcionalno spletno stranjo boste povzdignili svoje podjetje na popolnoma nov nivo.

Glavne prednosti izdelave spletnih strani so:
• Večja prepoznavnost
• Dosegljivost ne glede na lokacijo in delovni čas
• Izboljšan ugled, kredibilnost in večje zaupanje obiskovalcev
• Povečevanje obiska preko digitalnih marketinških kanalov
• Pridobivanje novih odjemalcev

Naš način dela

Na Reflektorju izgleda izdelava spletnih strani takole: kot prvo prisluhnemo vašim željam, katere so bistvo celotne izdelave spletne strani. Na podlagi tega oblikujemo funkcionalne cilje spletne strani, zaradi katerih se lahko način izdelave zelo razlikuje ali želite, da ljudje najdejo vaše podjetje, ali želite preko spleta povečati število povpraševanj in nakupov, ali želite le predstaviti svoje podjetje itd. Sledi osnutek strukture spletne strani in vizualne zgradbe, katero izpilimo do vašega popolnega zadovoljstva. Nato pa sledi sama izdelava spletne strani in testiranje, da bo popolnoma funkcionalna.

V primeru celotne prenove ali popolnoma nove spletne strani za vas opravimo tudi oblikovanje spletne strani, pripravo vsebine, SEO optimizacijo ter pripravo slik in ostalih grafičnih elementov.

Želite spletno stran, katere obiskovalci ne bodo želeli zapustiti?

Kako nas ocenjujejo drugi: