Facebook oglaševanje | Vodenje Facebook oglaševanja - Reflektor Marketing

Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje

Vodenje facebook oglaševanja

Razmišljate o oglaševanju na Facebooku? Facebook oglaševanje je v zadnji letih doživelo razcvet zaradi česar se zanj odloča vedno več podjetij. Tehnologija in moderni pristopi oglaševanja nam omogočajo natančno ciljanje in prikazovanje oglasov ciljni skupini ter merjenje rezultatov in učinkovitosti.

Facebook oglaševanje se razlikuje od podjetja do podjetja. Storitve popolnoma prilagodimo vaši dejavnosti, ponudbi in strankam. Na grobo lahko ločimo oglaševanje na facebooku za spletne trgovce in ostala podjetja, saj je pri izvedbi za maksimiziranje učinkov ogromna razlika

Na kakšen način poslujete?

Facebook oglaševanje za spletne trgovce

Prodaja po spletu je v večini primerov odvisna od spletnega oglaševanja, še posebej od facebook oglaševanja.
Vam je uporaba facebook pixla, konverzij po meri, dinamičnih oglasov in ostalih naprednih tehnik tuja? Ali pa bi želeli svoje oglaševanje nadgraditi?

• Za vas smo pripravili posebno ponudbo upravljanja naprednega oglaševanja na facebooku.

• Za naše naročnike naredimo vse potrebno, da povečamo obisk spletne trgovine ter povečamo število nakupov. Eden od ključnih pokazateljev uspešnosti oglaševanja je ROAS (return on ad spent) - razmerje med denarnimi sredstvi porabljenimi za oglaševanje in prihodkom od prodaje.

• Torej, če namenimo 1000€ za oglaševanje in prodamo za 6000€ izdelkov, je ROAS 60.

• Spodaj lahko najdete primer kampanj od enega izmed naših naročnikov. Vložek v facebook oglaševanje ne rabi biti tako visok, da vas sezuje. Potrebna je samo vztrajnost in čas, da napredno testiranje in natančna optimizacija začneta učinkovati.

Total spent: $543.48   Puchase value: $25,458.05   Average ROAS: 46.84

Si želite podobne rezultate?

Pošljite nam opis vašega podjetja oz. spletne trgovine in pregledali bomo, če ustrezate našemu načinu dela.
V primeru, da ima vaša spletna trgovina zadostni oglaševalski potencial, se z veseljem dogovorimo in vam pomagamo dvigniti posel še na višjo raven.

Uspešnost je za vogalom
Ste zraven?

 

Facebook oglaševanje za ostala podjetja

Kdo pravi, da je facebook oglaševanje primerno samo za spletne trgovce?
Vsako podjetje, ki ima kvalitetne izdelke ali storitve, lahko občuti koristi facebook oglaševanja. (tako je, storitvena podjetja tudi)

• Ste kdaj pomislili, da so ljudje, ki listajo po facebooku veliko bolj sproščeni in dojemljivi za določene oglase kot npr. v avtu ali v pisarni? Ni pomembno, če z oglasom ne "prodamo" še isto sekundo tega, kar ponujamo. Če ne gre za spletno trgovino, se poslužujemo facebook oglaševanja bolj na dolge proge.

Kaj to pomeni? Ljudi je potrebno izobraziti o vaši ponudbi ter jih prepričati zakaj vam zaupati. Tukaj ima veliko vlogo prisotnost na večih neposredno in posredno povezanih kanalih, med katere spada tudi facebook.

• Eden od ciljev je seveda pridobivanje novih obiskovalcev na spletno stran podjetja. Vendar ko vas ti že obiščejo, je potrebno nekoliko drugače pristopiti. S facebook remarketing kampanjami ciljamo pretekle obiskovalce vaše spletne strani, ki so že izrazili zanimanje za vaš produkt oz. storitev.

• Na takšen način prikazujemo oglase ljudem, za katere vemo, da je največja verjetnost, da se bodo slej kot prej odločili za oddajo povpraševanja. Pri takšnem načinu facebook oglaševanja je prav tako nujno spremljanje spletne analitike, s pomočjo katere ugotovimo koliko časa porabijo ljudje skozi svoj proces odločanja. Ko vemo, koliko časa potrebujejo za odločitev, vemo tudi, kako dolgo jim moramo določene oglase prikazovati.

Si želite oglaševati na Facebooku?

Če so vas naše besede spodbudile k razmišljanju, ste na pravi poti. Vredno je poskusiti in se pozicionirati pred konkurente. Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo ponudbo ter koncept oglaševanja, kako doseči vaš marketinški potencial.

P.S.: v primeru, da bomo mnenja, da vaše podjetje ne ustreza modelu facebook oglaševanja, vam bomo priporočali kakšen drug način, ki bi bil za vaš posel bolj primeren.

Dajte nam izziv, da vam
lahko pomagamo.

Kako nas ocenjujejo drugi: